Kakel & klinkers Enköping

Kakel & klinkers Enköping - Material av högsta kvalité!

Kakel & klinkers med fokus på kund och kvalitet. Litet kök eller stort källarbadrum – vi fokuserar alltid på kvalitet och 100% kundnöjdhet. Våra anställda är professionella och kompetenta med många års erfarenhet. Vill du ha en professionell bedömning? Vi kommer självklart hem till dig för att utvärdera och ge dig en specifik offert. Du kan även besöka oss i våra nya lokaler med kakel av högsta möjliga kvalité. Boka ett kostnadsfritt hembesök och få en offert. Vi är ett auktoriserat GVK-företag.

Innan vi börjar demontera ditt badrum behöver vi ha en bra plan för hur din badrumsrenovering ska gå till. Vi går därför genom olika materialmöjligheter för just dina önskemål. Vi har kunskapen du behöver om Kakel & klinkers Enköping, därför hjälper dig från början till slut med hela renoveringen och materialvalen!

Kakel & klinkers Enköping - Kontakta oss redan idag!

Kakel & klinkers Enköping - Vi gör ditt badrum fräschare med rätt kakel och klinkers!

Många företagare lovar en hel del, men håller slutligen inte vad ni kommit överens om. Detta är inget för oss, därför försöker vi alltid att inneha en god kommunikation med dig som kund för att kunna säkerställa att vi använder rätt delar för din renovering samt verkligen fullföljer dina önskemål. Vi vill att samarbetet med oss ska vara enkel och smidig där du som kund får vara inblandad. Tillsammans med oss får du korrekt utfört arbete, goda materialval och det lilla extra!

Om det sker förändringar under arbetet med Kakel & klinkers ser vi till att ta med det i tid för att ge dig möjlighet att ta ställning i de frågorna. Genom att hålla en öppen kommunikation under hela renoveringsprocessen kan vi även ge snabba besked om vi märker ändringar i den ursprungliga planen.

Ibland kan det uppstå förseningar i materialleveransen som gör att arbetet blir försenat. Vi hittar ibland lösningar för att göra arbetet snabbare än vad vi förväntade oss i början, men vi rådkollar alltid med dig. Då dina önskemål styr vårt arbete!