Badrumsrenovering Storvreta

Badrumsrenovering Storvreta - Vi erbjuder Badrumsrenovering

Badrumsrenoveringar med fokus på kund och kvalitet. Litet kök eller stort källarbadrum – vi fokuserar alltid på kvalitet och 100% kundnöjdhet. Våra tygtimmar (rörmokare, snickare, plattsättare) är professionella och kompetenta med många års erfarenhet. Vill du ha en professionell bedömning? Vi kommer självklart hem till dig för att utvärdera och ge dig en specifik offert. Du kan även besöka oss i våra nya lokaler med kakel. Boka ett kostnadsfritt hembesök och få en offert. Vi är ett auktoriserat GVK-företag.

Innan vi börjar demontera ditt badrum behöver vi ha en bra plan för hur din badrumsrenovering ska gå till. Vi sätter ihop det och när vi kommer till jobbet vet du när badrummet är klart och hur mycket det kommer att kosta. Här visar vi dig hur du skapar ett nytt, fräscht och stilrent badrum! Hur vill du börja?

Badrumsrenovering Storvreta - Kontakta oss redan idag!

Badrumsrenovering Storvreta - Vi gör ditt badrum fräschare

Många företag lovar, men håller sig smala, vilket inte är något för oss. Hos oss får du alltid direkt information om badrumsrenoverings möjligheter och slutkostnader. Vi vill inte att du ska ta på dig en massa avgifter som vi inte gick med på från början. Du får ett pris och det ska vi försöka hålla oss till. Efter en första genomgång av arbetsbelastningen ger vi dig som kund en tydlig offert för beslut.

Om det sker förändringar under arbetet ser vi till att ta med det i tid för att ge dig möjlighet att ta ställning i de frågorna. Genom att hålla en öppen kommunikation under hela renoveringsprocessen kan vi även göra snabba besked om vi märker ändringar i den ursprungliga planen.

Ibland kan det uppstå förseningar i materialleveransen som gör att arbetet blir försenat och ibland hittar vi lösningar för att göra arbetet snabbare än vad vi förväntade oss i början och även då berättar vi väldigt snabbt för dig som kund.